Ook bekende Nederlanders gebruiken Volume Hair PLUS

Miljoenen Nederlanders worstelen met haaruitval en dun haar en daar zitten natuurlijk ook verschillende bekende Nederlanders bij. Van sommigen is dat algemeen bekend. Van hen weet zo ongeveer iedereen wel dat ze hun kapsel deels te danken hebben aan een haartransplantatie. Anderen hebben hun kaalheid omarmd: hen zien we dan ook gewoon kaal op tv. Ze zien het als een statement. bekende nederlanders, stylisten, BN'ers, beroemdheden, haaruitval, kale plekken, dun haar
Volume Hair PLUS wordt in ons land door tientallen BN’ers en hun stylisten gebruikt. Overigens niet alleen door mensen met haaruitval of dun haar. Voor de camera of op het podium moet het haar natuurlijk perfect zitten. Volume Hair PLUS geeft het haar maximaal volume. Door de spray te gebruiken bereik je een echte glamourous look. Ook erg leuk voor als je méér wilt dan een natuurlijk effect. Soms mag het juist wel een beetje heftig. Ook daarvoor gebruik je Volume Hair PLUS. Om haarextensions minder te laten opvallen bijvoorbeeld!

Als aanvulling op haartransplantaties

Voor de BN’ers die een haartransplantatie hebben laten doen geldt dat Volume Hair PLUS vaak wordt gebruikt als aanvulling. Omdat met een haartransplantatie nu eenmaal niet de natuurlijke haardichtheid kan worden gerealiseerd, is een aanvullend middel noodzakelijk voor een echt natuurlijke look. Anders is er alsnog sprake van doorschijnende plekken, wat natuurlijk niet echt mooi is voor de camera! Omdat Volume Hair PLUS verkrijgbaar is in zes natuurlijke tinten, is er altijd een bus die aansluit bij de gewenste look. Wij weten dat meerdere Nederlandse stylisten Volume Hair PLUS graag gebruiken en dan ook altijd bij zich hebben.

Ook voor ander haar

En dan hadden we het nu alleen over het hoofdhaar. Volume Hair PLUS gebruik je natuurlijk ook voor een mooie volle baard of strak gestyleerde wenkbrauwen. Dat is het fijne aan de formule. Deze hecht zich aan alle aanwezige haren en maakt ze vervolgens dikker. De kleurstof kleurt de haren in één en dezelfde tint. Door kleuren onderling te mengen krijg je elke haarkleur die je wilt. Onmisbaar in je tas met haarproducten!