Haartransplantatie en Volume Hair PLUS

Wanneer u last heeft van ernstig haarverlies of vergevorderde kaalheid, is haartransplantatie misschien een optie. Hierbij worden bestaande haren op een ander gebied geïmplanteerd, waarna ze uiteindelijk daar opnieuw gaan groeien. Voor het beste eindresultaat van een haartransplantatie is Volume Hair PLUS ideaal. De combinatie zorgt namelijk voor maximale haardichtheid. Zelfs BN’ers maken gebruik van deze ‘haarmix’. Hoe dat werkt?

Bij een haartransplantatie worden uit de haarkrans aan de achterkant van
het hoofdVoller haar na volume hair plus zogenaamde grafts weggenomen. Dit zijn haarwortels met 1 tot 4 haren. Deze worden getransplanteerd naar het gebied waar haargroei gewenst is. Na 2 tot 4 weken vallen de getransplanteerde haren uit, waarna ze vanzelf weer gaan groeien. Na ongeveer een jaar is het resultaat optimaal. De getransplanteerde haren blijven levenslang groeien en zijn van dezelfde kwaliteit als het natuurlijke haar. Een haartransplantatie is echter een kostbare ingreep die helaas niet de natuurlijke dichtheid evenaart. Dit is waar Volume Hair PLUS om de hoek komt kijken.

Meer dichtheid, maximaal volume
De kunststofvezeltjes in Volume Hair PLUS hechten zich aan het aanwezige haar. Bij droging zetten ze uit, waardoor de dichtheid van het haar toeneemt. Tegelijkertijd kleurt de kleurstof in de spray de hoofdhuid mee, waardoor eventuele niet bedekte plekken alsnog niet meer opvallen. Het gevolg: een volle bos haar, een optimale dichtheid en een natuurlijke look. Dit maakt van haartransplantatie en Volume Hair PLUS een ideale combinatie.

Transplantatie iets voor mij?

  • U heeft realistische verwachtingen die aansluiten bij de mogelijkheden en de natuur.
  • Uw haaruitval is al enige tijd bezig, waardoor u zicht hebt op de ontwikkeling.
  • U bent rond de 30 of 40 jaar.
  • De donorharen zijn van goede kwaliteit en er zijn er genoeg.
  • Uw algehele gezondheid is goed.
  • U bent een man en hebt al jarenlang last van haaruitval, waardoor een duidelijk patroon is geconstateerd.
  • U bent een man of vrouw, waarvan de haarlijn is verhoogd door een operatie.
  • U hebt haar verloren als gevolg van letsel, zoals brandwonden.

Meer informatie