Kroeshaar en Volume Hair Plus

Ook met kroeshaar hebben mensen te maken met dun haar en haaruitval. Gelukkig is er een oplossing. Je gebruikt namelijk gewoon Volume Hair PLUS bij kroeshaar wanneer je worstelt met je haaruitval of dunne haar.

Het verschil tussen stijl en kroeshaar
Elke haar is op dezelfde manier opgebouwd. De haar zit verankerd in de papil in het haarzakje in de hoofdhuid. Via een gangetje komt de haar naar buiten. Het verschil tussen stijl en krullend haar zit hem in de stand en de vorm van dat gangetje. Bij kroeshaar ligt deze ongeveer plat tegen de hoofdhuid. Daarnaast is hij ovaal van vorm. Bij stijl haar staat de haar haaks op de hoofdhuid in een rond haarzakje. De haar groeit dan ook altijd recht naar buiten en valt onder invloed van de zwaartekracht naar beneden. Elke krulhaar komt anders naar buiten. Dit betekent dat krullend of kroeshaar dan ook alle kanten uit kan groeien. Vaak zie je dat kroesharen in een spiraalvorm groeien. Dit veroorzaakt ook meteen de ‘problemen’ die mensen met kroeshaar hebben. Door de spiraalvormige groei raken de haren snel in elkaar verstrikt, waardoor je last krijgt van klitten. Ook is het haar vaak droog, doordat de haarschubben meer open staan. Tussen de krullen is vaak een zwakke plek, waardoor kroeshaar snel breekt. Hierdoor lijkt het haar maar niet langer te kunnen worden. Het haar groeit dan wel, maar doordat het breekt merk je daar weinig van.

Volume Hair PLUS bij Kroeshaar

Omdat haaruitval veroorzaakt wordt door invloeden van binnenuit, is er geen verschil tussen haaruitval bij stijl of bij krullend haar. Gelukkig is er ook geen verschil in het effect van Volume Hair PLUS bij kroeshaar. Ook hier geldt dat de kunststof vezeltjes uit de spray zich hechten aan de haar en uitzettend bij droging. De haren lijken hierdoor dikker. Er is meer volume. Kroeshaar is vaak donker en dat is met de tinten van Volume Hair PLUS geen enkel probleem. Eigenlijk rest ons alleen de tip: probeer eens Volume Hair PLUS bij kroeshaar. Onze niet goed, geld terug garantie geldt op alle aankopen uit de webshop!