Mariëlle Bastiaansen over Volume Hair PLUS

Het grootste compliment dat je als product kunt krijgen, is dat bekende specialisten de werking ervan onderschrijven. Vanzelfsprekend staan wij volledig achter Volume Hair PLUS, maar ook haarstyliste Mariëlle Bastiaansen is zeer te spreken over de werking ervan. Op haar website postte ze een blog over het kapperslabel van Volume Hair PLUS.

Mariëlle Bastiaansen over Volume Hair PLUS

‘Ik weet van mannen dat ze er best problemen mee hebben als het haar wat dunner wordt. Mannen kiezen er daarom op een gegeven moment vaak voor om het haar heel kort te knippen of het zelf te scheren. Ook gebeurt het steeds vaker dat ze kiezen voor een haartransplantatie. Maar wat doe je als vrouw als het haar dunner wordt?

‘Goed kapsel en een super spuitbus’ Haarstyliste, Marielle Bastiaansen, werking, Volume Hair PLUS, blog, haaruitval, vrouwen

Het beste is om, samen met je kapper, een kapsel te kiezen waarbij je het zoveel mogelijk camoufleert. Ook lijkt je haar voller als je de aanzet net even iets donkerder kleurt dan de punten. Zorgen dat het met een goede versteviging zo goed mogelijk van de huid af is geföhnd (behalve de contouren) helpt ook wel, maar het meest effectieve wat je kunt gebruiken, zonder geopereerd te hoeven worden, is denk ik wel Volume Hair PLUS. Dit is een spuitbus die je gemakkelijk op je hoofdhuid kunt sprayen, waardoor je dus heel goed de opvallende dunne scheidingen of dun behaarde plaatsen kunt camoufleren. Het is een haarverdikkende spray voor op de dun behaarde plaatsen, waarbij je zelf voor de intensiviteit kunt kiezen, want je kunt het sprayen zoveel keer herhalen als je zelf prettig vindt. Het geeft een natuurlijk effect en is snel gebeurd. Ik weet dat sommige vrouwen echt onzeker kunnen worden van het dunne haar en met deze tips hoop ik dat ze zichzelf wat zekerder gaat voelen!’

Niet alleen zijn we blij dat ze de werking van Volume Hair PLUS onderschrijft, we vinden het ook goed dat op deze manier het taboe op haaruitval wordt doorbroken. Dat is namelijk waar we, samen met miljoenen Nederlanders met haarproblemen, behoefte aan hebben!