Mijn ervaring met Volume Hair PLUS – Karin

‘Graag wil ik laten weten hoe geweldig ik Volume Hair Plus vind. Echt een uitvinding voor (onzekere) mannen en vrouwen met een haarprobleem. Ik zelf heb ook hier en daar wat dunner haar maar met deze spray is mijn zelfvertrouwen (wat dat betreft) 100% gegroeid. Niemand weet dat ik dit gebruik en regelmatig word ik gecomplimenteerd met mijn prachtige volle bos haar, zo van: jij hebt niets te klagen! 😉 Geweldig!

Chemokuur
Wat ik als tip of advies zou willen geven: er zijn zoveel mensen met dit probleem en ook mensen die er echt onder leiden. Tevens mensen die, door een chemokuur, tijdelijk hier ook mee te maken krijgen. Wat zou het toch geweldig zijn om OOK juist deze mensen wat langer te kunnen laten genieten van een ogenschijnlijke vollere bos haar, zolang het even op te lossen is. En hopende na een geslaagde chemokuur met deze spray weer sneller te kunnen genieten van aangroeiend eigen haar! Ik heb deze periode met mijn eigen moeder meegemaakt en had op dat moment erg geholpen zijn geweest met deze Volume Hair Plus spray. Een vrouw voelt zich dan al niet op en top en is het fijn door zo’n kleine aanpassing  en wat mooie make-up zich weer even lekker en zekerder te voelen.

Specialisten
Er zijn visagisten (die deze mensen in ziekenhuizen adviseren op dit gebied) waarom geven jullie deze informatie betreft de spray niet door aan deze make-up haar specialisten. Een beroep dat ik als hobby zelf ook uitoefen, zo nu en dan, vandaar!
En wat te zeggen over kapsalons!!! OOK daar komen natuurlijk mensen met dit probleem. Het zou al met al veel mensen gelukkiger maken en de verkoop enorm stimuleren!

Verlaten hoekje
Jammer genoeg merk ik bij zowel Kruidvat als Trekpleister dat deze spray ver weg onder het stof in een verlaten hoekje onderin geplaatst staat en als je er om vraagt bijna geen een verkoopster direct weet of ze dit wel in hun winkel hebben! Ik gebruik zelf de kleur Dark Brown en hoop echt dat dit in de handel zal blijven en niet ( door onbekendheid) t.z.t weer uit de handel gehaald gaat worden!

Ik hoop dat mijn verhaal iets mag bijdrage voor alle mensen die dit probleem hebben en niet eens weten dat deze (simpele) oplossing als de Volume Hair Plus bestaat.’

Karin