Nieuw! De VHP hair make-up spiegel én de vernieuwde handleiding

We maken het graag makkelijk voor je. De nieuwe VHP hair make-up spiegel doet daar nog een schepje bovenop. Deze hair make-up spiegel is een unieke handspiegel waarmee je makkelijk bovenop en aan de achter- en zijkanten van je hoofd kunt kijken. Ideaal voor het op de juiste plaats aanbrengen van Volume Hair PLUS. De spiegel bestaat uit 4 panelen die je kunt uitklappen. Zo krijg je 360 beeld van je hoofd. Je kunt zelfs de moeilijkst zichtbare plekken bekijken om zo je kapsel te kunnen finetunen. De VHP hair make-up spiegel is ook heel praktisch bij het aanbrengen van andere make-up producten of gewoon om je gezicht heel goed en van alle kanten te kunnen bekijken. In Nederland is de spiegel alleen via onze webshop verkrijgbaar.

De beste manier
Om nog even rustig te bekijken hoe je Volume Hair PLUS nou precies moet gebruiken hebben we onze gebruiksaanwijzing even helemaal op de schop genomen. De nieuwe handleiding is voorzien van afbeeldingen die je precies laten zien hoe je te werk moet gaan. Een extra ondersteuning bij het onder de knie krijgen van de techniek die voor jou handig werkt. Als je jezelf eenmaal een goede werkwijze hebt aangeleerd, ben je steeds in enkele minuten klaar. Geen dunne behaarde of zelfs kalende plekken en geen futloos haar meer. Jij gaat vol zelfvertrouwen de straat op en niemand zal weten dat je Volume Hair PLUS gebruikt.

Ontdek onze spiegel zelf!
Maak gebruik van de introductieaanbieding en betaal nu geen € 14,99, maar slechts € 7,99 voor de VHP hair make-up spiegel ! Onze handleiding kun je downloaden via deze link. Bij een bestelling wordt de handleiding meegestuurd in je pakket.