Lang haar en Volume Hair PLUS

Lang haar is het mooist met wat volume. Als je een natuurlijk volle bos hebt, zit het al snel goed. Wanneer je te maken hebt met veel haaruitval of dun haar wordt het echter een heel ander verhaal. Je ergert je aan de sluik hangende plukken en draagt lang haar liever vast. Als je haaruitval hebt is het nog vervelender. Lang haar zie je nou eenmaal beter overal liggen en hangen dan kort haar. Waarschijnlijk gebruik je je haar dan om kalende plekken te camoufleren. Je moet toch wat!

Volume Hair PLUS bij dun lang haarAziatisch haar

Als je lang haar hebt dat vooral dun is, heb je vast al van alles geprobeerd. Volume shampoo, ondersteboven föhnen, uiteenlopende stylingproducten…allemaal doen ze wel wat, maar het is slechts tijdelijk. Volume Hair PLUS bevat talloze minuscule kunststofvezeltjes die zich hechten aan de bestaande haren. Bij drogen, aan de lucht of met de föhn, zetten de vezeltjes uit. Op deze manier verdikken ze de bestaande haren. Het totale haarvolume neemt op deze manier toe. De kleurstof in de spray kleurt alles in dezelfde kleur mee. Uitgroei, grijze haren of doorschijnende plekken zijn onzichtbaar.

Volume Hair PLUS bij uitval van lang haarLang haar

Haaruitval is in de meeste gevallen tijdelijk. Bij lang haar is het echter extra irritant, omdat je overal haar tegenkomt. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Wél kunnen we jou ervoor laten zorgen dat je (tijdelijk) dunnere haar of kalende plekken niet opvallen. Zo kun je met een zeker gevoel de deur uit. Doordat de ingrediënten uit de spray je bestaande haren verdikken, wordt ook het gebrek aan haren beter gecamoufleerd. Heb je te maken met kale plekken, waar de hoofdhuid door je haar heen schemert, dan ben je daar nu ook vanaf. De spray kleurt je hoofdhuid mee met het haar, waardoor de huid niet meer te zien is. Volume Hair PLUS is volledig veilig voor huid en lang haar. Met shampoo kun je het makkelijk uitwassen. Geen zorgen, gewoon zeker van je lange haar.

Probeer het zelf! Niet tevreden over Volume Hair PLUS? Dan krijg je je geld terug!