Volume Hair PLUS in de kou

Het is winter in Nederland. Dat betekent vaak kou en regen, maar soms ook sneeuw en ijs. Misschien ga je wintersporten. Dan ontkom je er helemaal niet aan. Hoe ga je om met Volume Hair PLUS in de kou? Moet je nog ergens rekening mee houden? Wat praktische tips van ons voor het gebruik van Volume Hair PLUS in de kou.

Een muts en Volume Hair PLUS in de kou

Bij koud weer dragen we graag iets warms Volume Hair PLUS in de kou, sneeuw, muts, statisch, haarom onze oren en hoofd op temperatuur te houden. Als je gaat skiën of snowboarden heb je zelfs een goede helm nodig. En hoe comfortabel of veilig zo’n hoofddeksel ook mag zijn; het is niet zo best voor je kapsel. Zodra je even binnen bent en hem af kunt zetten is je haar platgeslagen of misschien zelfs statisch. Heb je Volume Hair PLUS gebruikt? Probeer je haar dan weer een beetje in model te brengen. Denk erom dat je niet zomaar water gebruikt. Zorg ervoor dat je haarspray gebruikt voor je iets op je hoofd zet. Dan heb je de formule in ieder geval maximaal gefixeerd.

Zweten en Volume Hair PLUS in de kou

Sporten gaat, mits je het goed doet, gepaard met zweten. Weet je ’s ochtends al dat je het warm gaat krijgen die dag? Gebruik dan, na Volume Hair PLUS, een waterbestendige haarspray. Dit zorgt ervoor dat de formule niet kan gaan uitlopen. Zit je haar tenminste goed!

Sneeuw en Volume Hair PLUS in de kou

Of je nou flink onderuit gaat tijdens het skiën of een sneeuwbal naar je hoofd gegooid krijgt; sneeuw komt weleens op je hoofd terecht. Helemaal niet erg, mits je je realiseert dat sneeuw bevroren water is. Gebruik ook hier na elke behandeling met Volume Hair PLUS een waterbestendige haarspray. Dan gebeurt er helemaal niets en kun jij met een gerust hart met Volume Hair PLUS in de kou.

Fijne winter(sport)!

Zelf proberen? Bestel nu!