Volume Hair PLUS is volkomen veilig

Niemand gebruikt graag artikelen waar hij geen goed gevoel over heeft. Zeker waar het gaat om cosmetica en medicatie, wil je de garantie dat de spullen die je gebruikt volledig veilig zijn. Wanneer je kampt met haaruitval of dun haar, ga je niet het risico lopen dat het misschien wel erger wordt. Daar kunnen we duidelijk over zijn: Volume Hair PLUS is volkomen veilig. De spray is dermatologisch getest en kan met een gerust hart worden gebruikt door iedereen. Dermatologen raden het gebruik van de spray zelfs aan!

De spraynavhp

Volume Hair PLUS is een spray met duizenden minuscule kunststofvezeltjes. Deze kunststofvezeltjes zetten uit bij droging, waardoor de haren optisch dikker zijn. Daarnaast zit er kleurstof in de spray die de haren en hoofdhuid in dezelfde tint kleurt. De formule is dermatologisch getest en zoals gezegd volkomen veilig bevonden. Daarnaast blijft de spray aan de oppervlakte van de hoofdhuid, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de spray haarzakjes verstopt of of wat dan ook aantast. Verder heeft de spray geen invloed op het al dan niet uitvallen van de haren. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken!

Het voordeel van Volume Hair PLUS is dat het heel eenvoudig uitwasbaar is met water en shampoo. Het hecht makkelijk aan de haren, maar laat tijdens het wassen ook gewoon weer los. Dat geldt ook voor de vezels van je kleding: spray je per ongeluk over of komen er onverhoopt restjes op je kussensloop, dan was je het zo weer uit.

De bus

De spuitbus van Volume Hair PLUS voldoet aan alle geldende veiligheidsnormen. Daarnaast is de bus CFK-vrij en dus ook onschadelijk voor het milieu.

Waar wacht je nog op?

Zo eenvoudig is het: sprayen, drogen, modelleren en klaar! Je voelt je zekerder van jezelf en hoeft je geen zorgen te maken over de effecten op je lichaam of het milieu. Volume Hair PLUS is volkomen veilig en bijzonder effectief. Probeer het zelf! Niet goed? geld terug!