Wenkbrauwen stylen met Volume Hair PLUS

Dat Volume Hair PLUS een uitkomst is bij haarverlies en dun haar op het hoofd, hoeven we inmiddels niet meer uit te leggen. Of misschien wel, dan weet je het nu. Er zijn echter vele andere toepassingen van Volume Hair PLUS. Je kunt de spray gebruiken voor het bijwerken van grijze haren en uitgroei of gewoon voor extra volume wanneer je een avondje uit gaat. Ook op andere beharing werkt Volume Hair PLUS heel goed. Voor de wenkbrauwen bijvoorbeeld. Deze week je wenkbrauwen stylen met Volume Hair PLUS.

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend in het gezicht. Ze zijn onderdeel van je non-verbale communicatie. Ze geven je stemming weer, versterken wat je doet met je ogen en mond. Wanneer er geen wenkbrauwen zijn, bijvoorbeeld door haaruitval of omdat iemand ze, al dan niet per ongeluk, heeft weggeschoren valt dat meteen op. Het is letterlijk en figuurlijk een heel ander gezicht.

Soorten en maten
Geen stelletje wenkbrauwen is hetzelfde.Wenkbrauwen, epileren, onderhoud, unibrow Iedereen heeft een eigen setje. De een is gezegend met een beschaafd boogje boven de ogen, de ander moet het doen met een unibrow √° la Bert van Ernie. Deze laatste vraagt uiteraard flink wat meer onderhoud. Veel dames houden zich sowieso graag bezig met hun wenkbrauwen. Als je begint met epileren is het even wennen aan de pijn van het uittrekken van de haartjes, maar al snel wordt het routine. Toch blijft het een precisieklusje. Ongelijke wenkbrauwen zien er niet zo netjes uit. Even Googlen levert je talloze tips op voor mooie wenkbrauwen, zoals van Style Today of ELLE.

Onderhoudstips

Volume Hair PLUS ondersteunt bij het onderhouden en modelleren van je wenkbrauwen. Niet alleen kan de spray je wenkbrauwen meer volume geven, bijvoorbeeld als je dunne haartjes hebt of per ongeluk iets te enthousiast hebt ge√ępileerd; de spray kan de wenkbrauwen ook een andere kleur geven. Iets donkerder bijvoorbeeld. dat scheelt weer gepriegel met een wenkbrauwpotlood. Zorg er wel voor dat je niet in je ogen sprayt. Gebruik eventueel een oude tandenborstel of wenkbrauwborstel voor het modelleren. Je kunt ook gebruik maken van een sjabloon voor de wenkbrauwen. Deze kun je kopen bij diverse drogisten, make-up speciaalzaken of via internet. Altijd de perfecte look!

Meer informatie of advies nodig? Neem contact met ons op!